hetarmevarken

Etnisch Profiteren

De Kuzu’s hebben hun slechte geweten en hun snode plannen verborgen in een democratisch schapepakje.

“De warme dag had de boer vermoeid. Suf van de hitte en het bier controleerde hij het kippenhok.
Hij zag de vele vrolijke kippen vrolijk druk socializen. Hij draaide zich om en gooide de deur achter zich dicht. Strompelend liep hij naar zijn huis. Hij had niet gezien dat de deur niet in het slot was gevallen. Zwalkend liep hij de trap op. Hij liet zich vallen op zijn bed en droomde van zijn mooie boerderij. Een grote bruine wolf sloop naar het kippenhok. Hij rook de heerlijke kippetjes. Het water liep uit zijn bek toen zijn grote gemene grijnzende kop met valse ogen door de deuropening ging. Hij gromde. De kippen waren op slag stil en keken verschrikt naar de grote wolf met openstaande dreigende muil met vele scherpe glinsterende tanden…”

Een eng verhaal zelfs als tekenfilm voor kleine kinderen of als sprookje uit een dik boek met Arabische letters.
U snapt het bloedbad dat volgde. Een massagraf vol afgeslachte kippetjes. Lichaamsdelen en bloed.
De beelden van Bataclan, Parijs, doemen op. Overal doden, beestachtig vermoord.
Kranten staan vol verhalen over de vele slachtoffers. Websites overtreffen elkaar met analyses.
De slachtoffers staan even centraal. Gelukkig is onze samenleving nu zover dat we ook eens stil staan bij de daders. Die zijn vaak net zoveel slachtoffer, als de offers die ze geslacht hebben. Ook de daders zijn mensen. Het hoeft niet altijd te gaan over de slachtoffers van de vreselijke verkrachtingen in Köln, en waar niet in Europa. Ook de daders hebben recht op positieve aandacht en bescherming.

Als we het verhaaltje van de wolf en het kippenhok analyseren dan kun je natuurlijk al direct de inkleuring zien. De kippen zijn vrolijk, druk en gezellig. De wolf is gemeen, vals en eng. We hebben direct medelijden met de arme kippen. De wolf is de grote antagonist. Bijna de Antichrist. We zijn al bevooroordeeld, deels de schuld van de auteur. Een ander deel van de schuld betreft uw slachtoffer denken. Denk eens mee met de daders!

De meer oplettende lezer, mogelijk een pennenlikker, advocaat of ambtenaar ziet natuurlijk direct de procedurefout. De boer had zelf de deur open gelaten. Tja, als je de grenzen openzet moet je niet zeiken dat er dan iemand binnenkomt die de gastvrijheid anders interpreteert en je besteelt, je huis leeg vreet en je dochters hard neukt. Is het de schuld van de wolf dat hij een open deur anders begrijpt? Er wordt ook gelegenheid geboden! Dan kun je een wolf niet kwalijk nemen dat hij dan hapt. Laten we de daders beschermen tegen hun zwakheid en niet een gelegenheid bieden. Dat niet doen is bewust uitsluiten. De gelegenheid werd ook geschapen door die geile kippetjes bijna naakt te laten rondlopen. Een beetje meedenker had een burka om de kippen getrokken om zo de wolf niet te verleiden. De kutboer was ook nog eens dronken en dat is haram!

De linkse, mogelijk licht fascistische, lezer zal terecht gelijk opvallen dat er sprake is van een gedachte over de afloop van dit verhaal dat niet hoeft te kloppen. Wie zegt dat de wolf de kippen zal opeten? Dat is een aanname. Niet alle wolven eten vlees.
Bekend zijn natuurlijk de groene wolven, die vegetarisch zijn. Ook de zwarte wolf (bekend met de witte neus), de wolf die het meeste huilt, haalt zijn neus op voor maar een scharrelkip. De zwarte wolf eet liever een varkenshaasje, een entrekut of kaviaar. Hun prachtige gezang levert gewoon veel geld op en dus kunnen ze dat betalen. De grijze wolf is gewoon een zielepiet die niemand durft aan te vallen. De rode wolf is trouwens ook geen aanvaller. Die wacht gewoon tot de kip toevallig in zijn bek rent en zal geen enkele moeite nemen om zelf te werken voor zijn eten. 99% procent van de wolven, met redelijke maar niet overdreven honger, zal de kippen verslinden maar dat wil niet zeggen dat u dit bij voorbaat kunt denken of zeggen.
We doen hier aan etnisch profileren. Wie zegt dat de geit, de pauw of de ezel niet op de kippen zitten te loeren? Die Pauw loert op alles hoor ik wel eens! Omdat het toevallig een wolf betreft, nemen we aan dat hij direct de kippen verscheurt. Dat is natuurlijk onzin. We dienen dit dan ook te bestrijden met geprepareerde informatie en verplichte cursus “wolfs” voor alle boerderijbewoners. Zo begrijpen we hen beter. Daarnaast kunnen we de echte slachtoffers, de beschuldigde bijtgrage wolven, ondersteunen met anti-bijtcursus-subsidies of “Hoe om te gaan met de naakte kip”. Nog beter: we maken wetten die de aangevallen wolven beschermen tegen de bevooroordeelde boerderijdieren.

Het is tevens discriminatie. Wolven zijn regulier donkerbruin tot lichtgetint, of een mix van bruintinten, dat wil natuurlijk niet zeggen dat alles wat donkerbruin en lichtgetint is, wolven zijn. Misschien leek het voor de auteur op een wolf en zag hij vooral de kleur. Het kon ook een vos, poema of leeuw zijn. De auteur is duidelijk discriminerend aangezien hij noemt dat de wolf bruin is, terwijl dat meestal zo is. Waarom de kleur benoemen? Een wolf was voldoende geweest. We zijn gewoon bang voor wolven daarom komen er al snel bijvoeglijke naamwoorden bij. Hoe vaak leest u niet: “De Marokkaanse wolf, De Nederturkse wolf, de Moslimwolf of de geldwolf”. Allemaal toevoegingen waar niemand iets aan heeft. Hoe vaak zien we de witte wolf in de berichten? We weten heus wel waar de bruine wolven ongeveer vandaan komen. Niemand heeft iets aan precieze omschrijvingen, omdat dan juist statistici losgaan en zaken aantonen die we niet willen weten, niet willen zien, of gewoon willen wegdenken. Dat er in “opsporing verzocht” alleen maar wolven in beeld komen wil niet zeggen dat elke wolf dat gedrag vertoont. Maar 75% of zo, aldus de grote blonde vos. Dit programma is stigmatiserend, discriminerend, etnisch profilerend en ronduit irriterend. Waarom niet meer varkens, geiten en koeien erin, desnoods bedacht, om zo een beetje wenselijkheid te zien, zodat we niet verkeerd denken. Angst regeert!

We zijn bang voor wolven. Ik kan u zeggen: de meest gevaarlijke wolf is de wolf in schaapskleren. Deze enorm hypocriete wolf verkleedt zich vaak als schaap of lammetje. Dit type wolf komt onder andere voor in Turkije. Lammetje op zijn Turks is Kuzu dus u kunt de wolf vaak herkennen aan zijn naam. De Kuzu’s hebben hun slechte geweten en hun snode plannen verborgen in een democratisch schapepakje. Vergist u zich niet. Deze wolf is altijd gevaarlijk hoe hard hij ook gaat voor procedurefouten, of zich beroept op racisme, discriminatie en etnische profilering.

Natuurlijk wordt in bovenstaand gezeik gebruik gemaakt van een domme metafoor. Wolven worden vergeleken met minderheden of asielzoekers. Op zich al stuitend van de auteur. Ook biologisch is de vergelijking pure onzin. Wolven zorgen namelijk gezamenlijk voor hun roedel. Ze dragen allemaal hun steentje bij terwijl de etnische tsunami vooral bijdraagt aan het percentage bijstanduitkeringshandophouders. Etnisch profiteren noemen we dat.
Wolven leven in een bende. Daar komt ook de naam Wolfgang vandaan, meest bekend als de voornaam van Mozart (lid van de zwarte pianotoetsen gang). Ze laten zelf natuurlijk niemand toe in hun bende. Geen varken, geen koe. Zelfs geen andere wolf!
Verschillende wolven die een moslimomroep in het publiek bestel beginnen krijgen geheid ruzie. Elke roedel wolven heeft ook zijn eigen moskee. De Pakistaanse, de Turkse en de Marokkaanse moskee. Er zijn weinig wolvenmoskeeën voor alle wolven en als ze er wel zijn dan is het een kwestie van tijd totdat het mis gaat.

Aan wiens kant staat de auteur nu in dit haatstuk? Wie is slachtoffer en wie is dader? De kip? De wolf? De boer?
Nee hij staat aan de kant van het arme hardwerkende geciviliseerde en overgedomesticeerde varken.
Ja de stinkerds zuipen, hoeren en snoeren, met name de tokkievarkens, maar vergeet u niet wie er als eerst op de boerderij was.
Dat was niet de boer om de zooi te regelen. Niet de kip die zich aansloot. Het waren de varkens en hun voorouders.
Dat wil niet zeggen dat sommige dieren meer gelijk zijn dan anderen (Orwell, 1954) maar wel dat hoeveel wolven er ook zijn, we ook dit varkentje zullen wassen. Wolven in varkenspak: wees welkom!

139 Comments
 1. dapoxetine 60mg best price 16 juli 2021 at 09:59

  cipla generic dapoxetine reviews

  golf coronary artery disease index

 2. hydroxychloroquine patent owner 22 juli 2021 at 16:52

  hydroxychloroquine prescribing information

  sink electromyography obligation

 3. hydroxychloroquine va hospital 29 juli 2021 at 14:43

  hydroxychloroquine sulfate cost

  aware sleep architecture pregnant

 4. MKsOrb.Com 6 augustus 2021 at 20:57

  MKsOrb.Com

  […]we came across a cool internet site which you may possibly love. Take a look in case you want[…]

 5. reviews from men taking ivermectil 15 augustus 2021 at 08:05

  ivermectil for sale on ebay

  substantial xanthelasma object

 6. priligy results before and after 28 augustus 2021 at 18:23

  dapoxetine in the united states

  leading subcutaneous tissue label

 7. cost of stromectol without insurance 29 augustus 2021 at 06:56

  stromectol for rats

  have randomized least

 8. will stromectol treat std 8 september 2021 at 17:14

  ivermecta clav antibiotic

  writer controllers after

 9. stromectol prostatitis 13 september 2021 at 22:25

  ivermectin 1gr

  prove hyperplasia delivery

 10. prednisone for dogs 19 september 2021 at 08:57

  buy prednisone online canada

  dangerous arthroscopy joy

 11. stromectol 875 mg for ear infection 28 september 2021 at 08:56

  stromectol 6 mg generic price

  sacred randomized venture

 12. ivermectin 1gr 4 oktober 2021 at 06:26

  will stromectol treat

  lawsuit body mass index reach

 13. ivermectin dosage in covid 5 oktober 2021 at 04:13

  ivermectin for head lice dose

  sea facet joints permit

 14. ivermectin price comparison 7 oktober 2021 at 03:53

  what is ivermectin used for

  late health care proxy glad

 15. sildenafil over the counter usa 24 november 2021 at 12:10

  can you buy viagra over the counter australia

  lover endorphins back

 16. beach sex games 7 december 2021 at 18:07

  virtual sex games for iphone https://cybersexgames.net/

 17. legit casino online 10 december 2021 at 22:13

  stardust casino online https://casinoonlinek.com/

 18. chumba online casino 12 december 2021 at 19:55

  new online casino no deposit bonus https://casinogamesmachines.com/

 19. legit online casino 13 december 2021 at 01:46

  real online casino usa https://conline-casinos-hub.com/

 20. free casino online games 13 december 2021 at 15:49

  online casino vegas https://online2casino.com/

 21. turning stone online casino login 13 december 2021 at 22:36

  riversweeps online casino free bonus https://casinoonlinet.com/

 22. free online casino slot games 14 december 2021 at 01:21

  borgata online casino promotions https://casinosonlinex.com/

 23. best nuts for keto 14 december 2021 at 17:48

  keto smoothie recipe https://ketogendiet.net/

 24. how to start keto 15 december 2021 at 13:45

  keto diet for diabetics https://ketogenicdietinfo.com/

 25. keto desserts recipes 15 december 2021 at 17:19

  keto friendly yogurt https://ketogendiets.com/

 26. academic essay writing 15 december 2021 at 21:43

  write an argument essay https://anenglishessay.com/

 27. write college essay 16 december 2021 at 05:22

  writing numbers in essays https://topessayswriter.com/

 28. how write an essay 16 december 2021 at 21:02

  mba essay writing service https://yoursuperessay.com/

 29. writes essay for you 17 december 2021 at 10:00

  mba essay writing services https://howtowriteessaytips.com/

 30. writing essays about literature 17 december 2021 at 12:23

  write a narrative essay https://checkyouressay.com/

 31. gay dating sites review 17 december 2021 at 16:44

  toxic gay pig play dating https://gayprideusa.com/

 32. sexy gay anime dating sim 17 december 2021 at 17:24

  gay dating in nyc https://gayfade.com/

 33. gay sugardaddy dating 17 december 2021 at 20:29

  dating chinese gay men https://gaysugardaddydatingsites.com/

 34. critical thinking involves 19 december 2021 at 17:04

  critical thinking assignments https://criticalthinkingbasics.com/

 35. how to write a critical thinking essay 19 december 2021 at 22:26

  what are the steps of critical thinking https://uncriticalthinking.com/

 36. what is a literary analysis essay 20 december 2021 at 00:41

  process analysis essay examples https://choosevpn.net/

 37. essay questions 20 december 2021 at 04:09

  how to start an analysis essay https://tjvpn.net/

 38. rhetorical analysis essay example 20 december 2021 at 06:56

  how to put a quote in an essay https://thebestvpnpro.com/

 39. college format essay 20 december 2021 at 07:28

  exploratory essay https://vpn4home.com/

 40. memoir essay 20 december 2021 at 09:31

  personal essay for college examples https://vpnshroud.com/

 41. essay ideas 20 december 2021 at 11:26

  essay steps https://vpnsrank.com/

 42. which is not necessary in a historical essay 20 december 2021 at 14:30

  how to put a book title in an essay https://vpn4torrents.com/

 43. essay word counter 20 december 2021 at 16:29

  the college essay guy https://windowsvpns.com/

 44. 1ecuador 20 juni 2022 at 04:09

  2syndrome

 45. need help 5 juli 2022 at 23:48

  dissertation help service https://dissertationhelpexpert.com/

 46. marketing acknowledgement 6 juli 2022 at 02:37

  doctoral dissertation writing help https://accountingdissertationhelp.com/

 47. dissertation research and writing 6 juli 2022 at 04:52

  online dissertation help veroffentlichen https://examplesofdissertation.com/

 48. psychology dissertation 6 juli 2022 at 19:27

  help with dissertation proposal https://writingadissertationproposal.com/

 49. lady luck casino online 25 juli 2022 at 19:12

  vegas x online casino login https://download-casino-slots.com/

 50. resorts casino online app 25 juli 2022 at 20:47

  best no deposit bonus online casino https://firstonlinecasino.org/

 51. online casino sign up bonuses 26 juli 2022 at 00:45

  golden nugget online casino no deposit bonus codes https://newlasvegascasinos.com/

 52. lucky7 online casino 26 juli 2022 at 04:24

  nj online casino borgata https://trust-online-casino.com/

 53. best online casino us 26 juli 2022 at 08:12

  mgm grand online casino https://9lineslotscasino.com/

 54. mgm casino online nj 26 juli 2022 at 11:59

  888 casino online support https://free-online-casinos.net/

 55. online casino bitcoin 26 juli 2022 at 18:54

  casino free games online https://1freeslotscasino.com/

 56. golden nugget online casino bonus code 26 juli 2022 at 21:44

  mgm grand online casino michigan https://vrgamescasino.com/

 57. vegas slots online casino 27 juli 2022 at 01:38

  hollywood casino online slots https://casino-online-roulette.com/

 58. biggest online casino 27 juli 2022 at 07:01

  online casino bonus code https://onlineplayerscasino.com/

 59. online casino websites 27 juli 2022 at 13:25

  wind creek casino online gaming https://casino8online.com/

 60. private vpn free 7 augustus 2022 at 16:57

  best canada vpn https://shiva-vpn.com/

 61. free linux vpn 7 augustus 2022 at 18:29

  vpn free download https://freehostingvpn.com/

 62. mexico vpn free 7 augustus 2022 at 22:19

  vpn for windows free https://ippowervpn.net/

 63. best free vpn for mac 8 augustus 2022 at 00:22

  get us vpn service https://imfreevpn.net/

 64. gay dating websites 23 augustus 2022 at 12:55

  gay dating in clarksville https://gay-singles-dating.com/

 65. squirt gay dating cruising and sex site 23 augustus 2022 at 15:53

  victim met killer on gay dating site new yorlk https://gayedating.com/

 66. dating app 24 augustus 2022 at 13:21

  mature nl free https://onlinedatingbabes.com/

 67. facebook dating site 24 augustus 2022 at 16:31

  best sites for online dating https://adult-singles-online-dating.com/

 68. dating online sites 25 augustus 2022 at 00:07

  dating personal ads https://speedatingwebsites.com/

 69. milf dating franken 25 augustus 2022 at 04:58

  dating sites free no registration https://wowdatingsites.com/

 70. online dating meet 25 augustus 2022 at 13:12

  free date web sites https://zonlinedating.com/

 71. date women free 25 augustus 2022 at 15:59

  best online dating site https://onlinedatingservicesecrets.com/

 72. online casino real money usa 30 augustus 2022 at 08:00

  caesars online casino customer service phone number https://onlinecasinos4me.com/

 73. nj online casino promo codes 30 augustus 2022 at 14:02

  online casino borgata https://online2casino.com/

 74. real online casino games 30 augustus 2022 at 17:39

  safe online casino https://casinosonlinex.com/

 75. gay chat washington state 2 september 2022 at 23:15

  richie rose gay chat gay https://newgaychat.com/

 76. gay bisexual chat rooms 3 september 2022 at 03:50

  gay male incest chat https://gaychatcams.net/

 77. gay bi chat line 3 september 2022 at 11:45

  where to chat with gay pervs https://gaychatspots.com/

 78. teen chat rooms 13-16 gay 3 september 2022 at 14:03

  gay phone chat lines with free trials https://gay-live-chat.net/

 79. gay chat roul 3 september 2022 at 18:46

  ierracial gay chat rooms https://chatcongays.com/

 80. chat with senior gay' 3 september 2022 at 23:28

  free gay video chat room https://gayphillychat.com/

 81. gay men snap chat 4 september 2022 at 05:24

  senior gay chat lines https://gaychatnorules.com/

 82. free live gay muscle chat 20 oktober 2022 at 15:44

  gay phone sex chat commercial https://gaymanchatrooms.com/

 83. pay to write papers 20 oktober 2022 at 17:28

  write my paper fast https://term-paper-help.org/

 84. paper helper 20 oktober 2022 at 18:34

  paper writing service superiorpapers https://sociologypapershelp.com/

 85. paper writing company 20 oktober 2022 at 21:16

  will someone write my paper for me https://paperwritinghq.com/

 86. paper writers 20 oktober 2022 at 22:30

  need help with paper https://writepapersformoney.com/

 87. paper writers college 21 oktober 2022 at 00:10

  paper writing service https://write-my-paper-for-me.org/

 88. pay to write papers 21 oktober 2022 at 01:22

  write my paper fast https://doyourpapersonline.com/

 89. help write my paper 21 oktober 2022 at 05:54

  write my paper please https://cheapcustompaper.org/

 90. buy a college paper 21 oktober 2022 at 06:33

  buy papers online for college https://writingpaperservice.net/

 91. write my paper for cheap 21 oktober 2022 at 08:05

  paper writing help online https://buyessaypaperz.com/

 92. help writing my paper 21 oktober 2022 at 11:16

  pay to write a paper https://writemypaperquick.com/

 93. professional college paper writers 21 oktober 2022 at 12:39

  pay someone to write a paper for me https://essaybuypaper.com/

 94. who can write my paper 21 oktober 2022 at 15:56

  custom papers review https://ypaywallpapers.com/

Leave a Reply