hetarmevarken

Etnisch Profiteren

De Kuzu’s hebben hun slechte geweten en hun snode plannen verborgen in een democratisch schapepakje.

“De warme dag had de boer vermoeid. Suf van de hitte en het bier controleerde hij het kippenhok.
Hij zag de vele vrolijke kippen vrolijk druk socializen. Hij draaide zich om en gooide de deur achter zich dicht. Strompelend liep hij naar zijn huis. Hij had niet gezien dat de deur niet in het slot was gevallen. Zwalkend liep hij de trap op. Hij liet zich vallen op zijn bed en droomde van zijn mooie boerderij. Een grote bruine wolf sloop naar het kippenhok. Hij rook de heerlijke kippetjes. Het water liep uit zijn bek toen zijn grote gemene grijnzende kop met valse ogen door de deuropening ging. Hij gromde. De kippen waren op slag stil en keken verschrikt naar de grote wolf met openstaande dreigende muil met vele scherpe glinsterende tanden…”

Een eng verhaal zelfs als tekenfilm voor kleine kinderen of als sprookje uit een dik boek met Arabische letters.
U snapt het bloedbad dat volgde. Een massagraf vol afgeslachte kippetjes. Lichaamsdelen en bloed.
De beelden van Bataclan, Parijs, doemen op. Overal doden, beestachtig vermoord.
Kranten staan vol verhalen over de vele slachtoffers. Websites overtreffen elkaar met analyses.
De slachtoffers staan even centraal. Gelukkig is onze samenleving nu zover dat we ook eens stil staan bij de daders. Die zijn vaak net zoveel slachtoffer, als de offers die ze geslacht hebben. Ook de daders zijn mensen. Het hoeft niet altijd te gaan over de slachtoffers van de vreselijke verkrachtingen in Köln, en waar niet in Europa. Ook de daders hebben recht op positieve aandacht en bescherming.

Als we het verhaaltje van de wolf en het kippenhok analyseren dan kun je natuurlijk al direct de inkleuring zien. De kippen zijn vrolijk, druk en gezellig. De wolf is gemeen, vals en eng. We hebben direct medelijden met de arme kippen. De wolf is de grote antagonist. Bijna de Antichrist. We zijn al bevooroordeeld, deels de schuld van de auteur. Een ander deel van de schuld betreft uw slachtoffer denken. Denk eens mee met de daders!

De meer oplettende lezer, mogelijk een pennenlikker, advocaat of ambtenaar ziet natuurlijk direct de procedurefout. De boer had zelf de deur open gelaten. Tja, als je de grenzen openzet moet je niet zeiken dat er dan iemand binnenkomt die de gastvrijheid anders interpreteert en je besteelt, je huis leeg vreet en je dochters hard neukt. Is het de schuld van de wolf dat hij een open deur anders begrijpt? Er wordt ook gelegenheid geboden! Dan kun je een wolf niet kwalijk nemen dat hij dan hapt. Laten we de daders beschermen tegen hun zwakheid en niet een gelegenheid bieden. Dat niet doen is bewust uitsluiten. De gelegenheid werd ook geschapen door die geile kippetjes bijna naakt te laten rondlopen. Een beetje meedenker had een burka om de kippen getrokken om zo de wolf niet te verleiden. De kutboer was ook nog eens dronken en dat is haram!

De linkse, mogelijk licht fascistische, lezer zal terecht gelijk opvallen dat er sprake is van een gedachte over de afloop van dit verhaal dat niet hoeft te kloppen. Wie zegt dat de wolf de kippen zal opeten? Dat is een aanname. Niet alle wolven eten vlees.
Bekend zijn natuurlijk de groene wolven, die vegetarisch zijn. Ook de zwarte wolf (bekend met de witte neus), de wolf die het meeste huilt, haalt zijn neus op voor maar een scharrelkip. De zwarte wolf eet liever een varkenshaasje, een entrekut of kaviaar. Hun prachtige gezang levert gewoon veel geld op en dus kunnen ze dat betalen. De grijze wolf is gewoon een zielepiet die niemand durft aan te vallen. De rode wolf is trouwens ook geen aanvaller. Die wacht gewoon tot de kip toevallig in zijn bek rent en zal geen enkele moeite nemen om zelf te werken voor zijn eten. 99% procent van de wolven, met redelijke maar niet overdreven honger, zal de kippen verslinden maar dat wil niet zeggen dat u dit bij voorbaat kunt denken of zeggen.
We doen hier aan etnisch profileren. Wie zegt dat de geit, de pauw of de ezel niet op de kippen zitten te loeren? Die Pauw loert op alles hoor ik wel eens! Omdat het toevallig een wolf betreft, nemen we aan dat hij direct de kippen verscheurt. Dat is natuurlijk onzin. We dienen dit dan ook te bestrijden met geprepareerde informatie en verplichte cursus “wolfs” voor alle boerderijbewoners. Zo begrijpen we hen beter. Daarnaast kunnen we de echte slachtoffers, de beschuldigde bijtgrage wolven, ondersteunen met anti-bijtcursus-subsidies of “Hoe om te gaan met de naakte kip”. Nog beter: we maken wetten die de aangevallen wolven beschermen tegen de bevooroordeelde boerderijdieren.

Het is tevens discriminatie. Wolven zijn regulier donkerbruin tot lichtgetint, of een mix van bruintinten, dat wil natuurlijk niet zeggen dat alles wat donkerbruin en lichtgetint is, wolven zijn. Misschien leek het voor de auteur op een wolf en zag hij vooral de kleur. Het kon ook een vos, poema of leeuw zijn. De auteur is duidelijk discriminerend aangezien hij noemt dat de wolf bruin is, terwijl dat meestal zo is. Waarom de kleur benoemen? Een wolf was voldoende geweest. We zijn gewoon bang voor wolven daarom komen er al snel bijvoeglijke naamwoorden bij. Hoe vaak leest u niet: “De Marokkaanse wolf, De Nederturkse wolf, de Moslimwolf of de geldwolf”. Allemaal toevoegingen waar niemand iets aan heeft. Hoe vaak zien we de witte wolf in de berichten? We weten heus wel waar de bruine wolven ongeveer vandaan komen. Niemand heeft iets aan precieze omschrijvingen, omdat dan juist statistici losgaan en zaken aantonen die we niet willen weten, niet willen zien, of gewoon willen wegdenken. Dat er in “opsporing verzocht” alleen maar wolven in beeld komen wil niet zeggen dat elke wolf dat gedrag vertoont. Maar 75% of zo, aldus de grote blonde vos. Dit programma is stigmatiserend, discriminerend, etnisch profilerend en ronduit irriterend. Waarom niet meer varkens, geiten en koeien erin, desnoods bedacht, om zo een beetje wenselijkheid te zien, zodat we niet verkeerd denken. Angst regeert!

We zijn bang voor wolven. Ik kan u zeggen: de meest gevaarlijke wolf is de wolf in schaapskleren. Deze enorm hypocriete wolf verkleedt zich vaak als schaap of lammetje. Dit type wolf komt onder andere voor in Turkije. Lammetje op zijn Turks is Kuzu dus u kunt de wolf vaak herkennen aan zijn naam. De Kuzu’s hebben hun slechte geweten en hun snode plannen verborgen in een democratisch schapepakje. Vergist u zich niet. Deze wolf is altijd gevaarlijk hoe hard hij ook gaat voor procedurefouten, of zich beroept op racisme, discriminatie en etnische profilering.

Natuurlijk wordt in bovenstaand gezeik gebruik gemaakt van een domme metafoor. Wolven worden vergeleken met minderheden of asielzoekers. Op zich al stuitend van de auteur. Ook biologisch is de vergelijking pure onzin. Wolven zorgen namelijk gezamenlijk voor hun roedel. Ze dragen allemaal hun steentje bij terwijl de etnische tsunami vooral bijdraagt aan het percentage bijstanduitkeringshandophouders. Etnisch profiteren noemen we dat.
Wolven leven in een bende. Daar komt ook de naam Wolfgang vandaan, meest bekend als de voornaam van Mozart (lid van de zwarte pianotoetsen gang). Ze laten zelf natuurlijk niemand toe in hun bende. Geen varken, geen koe. Zelfs geen andere wolf!
Verschillende wolven die een moslimomroep in het publiek bestel beginnen krijgen geheid ruzie. Elke roedel wolven heeft ook zijn eigen moskee. De Pakistaanse, de Turkse en de Marokkaanse moskee. Er zijn weinig wolvenmoskeeën voor alle wolven en als ze er wel zijn dan is het een kwestie van tijd totdat het mis gaat.

Aan wiens kant staat de auteur nu in dit haatstuk? Wie is slachtoffer en wie is dader? De kip? De wolf? De boer?
Nee hij staat aan de kant van het arme hardwerkende geciviliseerde en overgedomesticeerde varken.
Ja de stinkerds zuipen, hoeren en snoeren, met name de tokkievarkens, maar vergeet u niet wie er als eerst op de boerderij was.
Dat was niet de boer om de zooi te regelen. Niet de kip die zich aansloot. Het waren de varkens en hun voorouders.
Dat wil niet zeggen dat sommige dieren meer gelijk zijn dan anderen (Orwell, 1954) maar wel dat hoeveel wolven er ook zijn, we ook dit varkentje zullen wassen. Wolven in varkenspak: wees welkom!

11 Comments
 1. dapoxetine 60mg best price 16 juli 2021 at 09:59

  cipla generic dapoxetine reviews

  golf coronary artery disease index

 2. hydroxychloroquine patent owner 22 juli 2021 at 16:52

  hydroxychloroquine prescribing information

  sink electromyography obligation

 3. hydroxychloroquine va hospital 29 juli 2021 at 14:43

  hydroxychloroquine sulfate cost

  aware sleep architecture pregnant

 4. MKsOrb.Com 6 augustus 2021 at 20:57

  MKsOrb.Com

  […]we came across a cool internet site which you may possibly love. Take a look in case you want[…]

 5. reviews from men taking ivermectil 15 augustus 2021 at 08:05

  ivermectil for sale on ebay

  substantial xanthelasma object

 6. priligy results before and after 28 augustus 2021 at 18:23

  dapoxetine in the united states

  leading subcutaneous tissue label

 7. cost of stromectol without insurance 29 augustus 2021 at 06:56

  stromectol for rats

  have randomized least

 8. will stromectol treat std 8 september 2021 at 17:14

  ivermecta clav antibiotic

  writer controllers after

 9. stromectol prostatitis 13 september 2021 at 22:25

  ivermectin 1gr

  prove hyperplasia delivery

 10. prednisone for dogs 19 september 2021 at 08:57

  buy prednisone online canada

  dangerous arthroscopy joy

 11. stromectol 875 mg for ear infection 28 september 2021 at 08:56

  stromectol 6 mg generic price

  sacred randomized venture

Leave a Reply