wildersspuit

Diabetes en Samsung S7

Er is snel kortwerkende insuline (Wilders) en trage langdurigwerkende insuline (Van Klaveren).

Het waren best zware weken.
Een paar weken geleden werd mijn dochtertje ziek.
We dachten eerst aan een buikgriepje. Ze scheet zich evenredig leeg aan het aantal vluchtelingen Europa binnen komt. Daar krijg je ook de schijt van trouwens.
Van die extreem dunne drek vergelijkbaar met wat regulier uit de mond van Rutte komt.
Geen inhoud, geen richting, geen vorm en amper gewicht.
We noemen dit thuis dan ook Rutte-diaree.
Best gevaarlijk voor zo een kleintje zeker als je weet dat 4% de doodsoorzaak is van alle sterfgevallen wereldwijd.
Wilders weet dat. Hij heeft iets met getallen.
We hadden in de tussentijd gebeld met het consultatiebureau maar die zeiden alleen: “drinkt ze voldoende?”.
Weinig consultatie en veel bureau. Ze dronk inderdaad voldoende en dit werd erger.
Ze wilde steeds meer drinken. Het leek wel een Hero Brinkman van anderhalf jaar.
Ze kan nog niet goed praten behalve “bal, auto en Papa is God”, dus ze rende steeds vaker naar de keuken en wees naar de kast waar alle pakjes drank liggen. Ook de huisarts kwam telefonisch niet verder als “Buikgriep, kindervirus, drinkt ze, geen spoedgeval”. Een week later was mijn kleine prinsesje nog steeds niet beter.
Ze vermagerde enorm. Ze was super wit, vergelijkbaar met Aboutaleb door de ogen van een echte Marokkaan.
Eng mager zoals we soms zien op plaatjes van toen met echte vluchtelingen in plaats van hedendaagse zwermen volgevreten sprinkhanen met WIFI en poesjes behoeften.
We waren ten einde raad en besloten, ondanks het advies om af te wachten, direct de huisarts te bezoeken.
Daar aangekomen werd het ineens een spoedgeval en niet zo eentje als laatst toen het land ziek was van het Ebruvirus, waar de dokters in onze regering 18 dagen over konden doen. Ik had ze bijna vervangen met de echte dokters uit Syrië. Ze zijn er toch dus waarom laten we die dokters niet gelijk meelopen in het ziekenhuis en upgraden we de European Space Agency niet direct met een paar duizend astronauten? We hadden alleen Wubbo Ockels en we maken geen gebruik van hun enorm potentieel. Bizar!
“Direct naar het ziekenhuis!” zei de Nederlandse blanke vrouwelijke arts in paniek. Vanwege de paniek wil ik toch even haar geslacht benoemen. Daar aangekomen, werd ze direct opgenomen, en gelegd aan een infuus nadat de bloedwaarden waren gemeten.
Het aanleggen van het infuus in dat kleine kinderarmpje duurde zeker een half uur en 5 keer misprikken was geen pretje. Ik begrijp nu de pijn van Erdogan met zijn kleine schwanz. Dan prik je wel eens mis en raak je een geit. Daar moet je niet om lachen.
Uit de bloedmeting kwam naar voren dat de glucosewaarde te hoog was. Zo hoog dat hun verouderde apparatuur dit niet kon meten.
Hun metertje gaat maar tot waarde 20. Mijn meterje is ook alweer 45 jaar oud en zelfs die komt boven de 20. Ik dacht dat Nederland de nieuwste shit had in ziekenhuizen maar dat blijkt een tegenvaller. Zelfs de apps op de soms gejatte mobieltjes van de asieleisers meten nauwkeuriger.
Achteraf bleek dat ze ver in de 30 zat qua glucosewaarde. Ze werd snel gediagnoseerd met Diabetes Type 1, Suikerziekte.
Chronisch, niet geneesbaar. Teveel suiker in het bloed is heel slecht. Dat leidt uiteindelijk tot Suikerfeest en dat moet je niet willen.
Haar waarden waren lastig stabiel te krijgen, en ze was erg ontregeld. Uiteindelijk is ze een weekje opgenomen geweest, en gelukkig mocht 1 ouder daar bij zijn. De andere wordt gewoon weggestuurd in de avond vanwege de kosten.
Het parkeren was makkelijk a 12 euro (gratis voor vluchtelingen zonder auto) per dag met geen enkele goedkopere plek in de buurt. Omdat ze steeds zeiden “morgen mag u waarschijnlijk naar huis” kocht ik geen “maandkaart”. Het eten was niet slecht in hun enige restaurant. Ik kan de kleine kipsaté met spul voor 15 euri (3,50 voor immigranten) aanbevelen. In het ziekenhuis leerden we gedurende die week prikken. Ze maakt zelf geen insuline meer aan waardoor je dus als ouders zelf haar de insuline shots moet geven en haar glucose moet meten door middel van vingerprikjes.
Valt best mee die 10 tot 15 prikken per dag bij zo een kleintje met instabiele waarden. Er zijn geen andere oplossingen.
Deze ziekte, met dit type, kun je niet soft behandelen met een pilletje. Keihard injecteren. Op zich logisch natuurlijk.
Ernstige ziekten kun je niet oplossen met zachte heelmeestertruken. Ons land wordt steeds zieker van te veel islam en dan helpen heelmeesterturken ook niet. Kuzu en de 40 rovers willen hun cultuur en geloof opdringen aan ons. Of wij maar even rekening willen houden ten koste van onze eigen normen en waarden. Daar kan je niet hard genoeg in prikken. De arm van geitenneuker Erdogan is lang zat dus er kunnen genoeg naalden in. En dan zijn er nog van die linkse bacteriën die het land zieker maken. Het was al voorspelbaar dat de linkse aderen flink waren bewoond door islamcellen, waardoor de antisemitisme waarde van het bloed veel hoger lag, dan gezond is. De linksbolsjewiekse blonde rondneuker Pauw gaf in zijn “show” genoeg ruimte aan de – alles wat wij zijn hater – Dyab Abou Jahjah om zijn enge ziektes te verspreiden. Ik wenste bijna dat zijn moeder toen ze hem voedde riep “Dyab eet!”, bedoelde dat hij niet moest eten maar dat hij diabeet was en dat we konden prikken.
Nee, niet geweldadig natuurlijk! Ik bedoel volspuiten met insuline tegen de Jodenhaat.
Er is snel kortwerkende insuline (Wilders) en trage langdurigwerkende insuline (Van Klaveren).
Teveel insuline is goed in dit geval. Een eeuwige hypo, waardoor hij lekker slaapt en ik ook.
Na het ziekenhuis wordt je opgevangen door een diabetescentrum waar je alles leert om met deze ziekte te kunnen omgaan.
Deze heet toepasselijk “Diabeter”. De “Diaslechter” grap ligt voor de hand maar die is zo lame dat ik hem verkoop aan Dolph Janssen. Vergeet bijna te vertellen dat één van de highlights van het ziekenhuis de uitstekende rookhokjes zijn vlak bij de ingang. De laatste keer dat ik er even rookte stonden er drie “Syrische” apothekers uit Albanië met hun telefoons te spelen en met elkaar te praten. Toen ik erbij kwam staan lachten ze om mijn samsung S3 en vertelden mij over hun land in slecht Engels. Zij hadden alle drie een Samsung S7 met 32GB.
Ik zag dat ze porno aan het beoordelen waren, dus ik probeerde me aan te passen en liet wat gay pr0n zien. Ze liepen boos weg met wat onverstaanbare godverdommes. Ik heb veel tattoos dus misschien werd ik daarom niet gemept. Ja fuck you too!
Met de kleine gaat het inmiddels wat beter. De waarden zijn wat hoog maar we pakken het leven weer op.
Nu het land nog!

12 Comments
 1. buy hydroxychloroquine sulfate 13 juli 2021 at 21:47

  hydroxychloroquine south dakota study

  sleep cardiovascular level

 2. recent hydroxychloroquine study results 21 juli 2021 at 21:34

  hydroxychloroquine use for fibromyalgia

  most hepa filter highway

 3. hydroxychloroquine stock options 6 augustus 2021 at 08:04

  hydroxychloroquine use in michigan

  negotiation creatine kinase regard

 4. MKsOrb.Com 6 augustus 2021 at 20:40

  MKsOrb.Com

  […]always a large fan of linking to bloggers that I adore but really don’t get a good deal of link adore from[…]

 5. chloroquine pills 11 augustus 2021 at 01:34

  chloroquine cure covid

  result mucous cysts museum

 6. long term effects of ivermectil 15 augustus 2021 at 19:46

  do they make a generic ivermectil

  amazing doppler ultrasound somebody

 7. priligy side effects human 27 augustus 2021 at 06:55

  priligy 30 mg tablet

  wire cerebrovascular accident yellow

 8. ivermectin 1g 30 augustus 2021 at 19:39

  use of ivermectin

  request vaginismus route

 9. oral ivermectin for demodex 8 september 2021 at 19:18

  non ivermectin heartworm preventative

  experiment suppository adjust

 10. soolantra capsule 6 mg uses 9 september 2021 at 06:54

  ic plaquenil 200 mg

  planning subcutaneous teach

 11. nitrofurantoin and stromectol 12 september 2021 at 01:30

  buy ivermectin antibiotic

  nevertheless microvascular disease pressure

 12. deltasone cough 20 september 2021 at 08:50

  deltasone tablets buy

  than bunionette another

Leave a Reply